Foreninger

Foreninger

Det siges, at der er 150 foreninger i Gudmekongens land.

Vi vil rigtig gerne give dig et samlet overblik over dem alle her på siden. For at vi kan det, har vi brug for at foreningerne henvender sig til deres lokale Gudmekongens land ambassadør, så vi kan få oplysningerne her på siden.

Gudme beboerforening er en forening som arbejder med arrangementer i Gudme, hvor alle har mulighed for at deltage. Blandt årets arrangementer er bl.a. fastelavn, projekt ren by (sammen med dagplejerne), kæmpe byfest, med børnediskotek, marked på sportspladsen og fest i teltet, juletræsfest og julemotion. Derudover er der fællesspisning på vej i 2019.

Du kan følge med her   https://www.facebook.com/GudmeBeboerforening/

 

Gudbjerget – plads til alle er en forening, som arbejder med arrangementer i Gudbjerg, hvor der er plads til alle, som vil være med. Der er arrangementer i løbet af året, fastelavn i forsamlingshuset, populære fællesspisninger, juletræstænding på torvet ved Dagli Brugsen og meget meget mere. Du kan følge med i hvad der sker i Gudbjerg her i facebook gruppen https://www.facebook.com/groups/727156867463093/?ref=br_tf eller på http://www.gudbjerg.nu

 

Hesselager byder på mange forskellige foreninger, bl.a. borgerforening, idrætsforening og meget mere. Vi modtager gerne mere info på de forskellige foreninger, så de kan blive nævnt her.

 

Lundeborg  https://www.lundeborginfo.dk/

 

Der er også en masse idrætsforeninger, find mere info om deres forskellige tilbud under Fritid – “sport for dig”

Og mange mange flere…